SOLO

24. JUNI - 24. JULI 2021
BOBBY MANDRUP
PORTFOLIO

3D UDSTILLING

Værkerne er intime og analoge fotografier som underlægges minimal eller slet ingen digital editering – kendetegnet ved en kærlighed til alt det, der klistrer til det menneskelige. Til den sjældent værdsatte skønhed som findes i hud der folder. Relaterbar og selvoplevet skønhed...

Et foto føles rigtigt – mener han – når det afspejler noget genkendeligt – en fysisk fremtoning eller en indre tilstand. Derfor efterarbejder han heller ikke sine fotos. Behovet for at ændre eller føje til virkeligheden foregår intuitivt og live med hvad der er til rådighed i øjeblikket. Hvad end der skal ske i billedet, må ske på lokationen.

Et selvpålagt kunstnerisk benspænd, om man vil:

“Længe troede jeg, at jo bedre gear jo bedre billeder – men det store spejlreflekskamera lagde en distance ind. Jeg forsvandt ud af nærværet, og mine sanser sløvedes. Jeg kunne skyde 200 billeder og bagefter bladre igennem dem for at finde de gode. Nu står mit lille 35 mm-film lommekamera bag hovedparten af mine værker.

Det analoge grej har krævet, at jeg skærpede mit blik og min tilstedeværelse. Pludselig skød jeg kun 36 billeder. Gode. For værket opstod aldrig i kameraet, men i mig selv – og det fremkaldes i det nære rum mellem mig og det portrætterede.”

Previous
Previous

SOLO / THORST X MINGO

Next
Next

SUMMER 21