SOLO

27. MAJ - 19. JUNI 2021
CARSTEN BECK

PORTFOLIO
3D UDSTILLING

Geometriske farvefelter i klare farver og monumentale værker i sort-hvid kendetegner den selvlærte kunstner, som finder sin inspiration i konkret kunst: en kunstform baseret på et enkelt, nonfigurativt formsprog og rene linjer. Kunst, som havde sin storhedstid i midten af forrige århundrede, men hvis udtryk har en tidstranscenderende kvalitet, som gør det let at indrette sig med – år efter år...

“Det er ingen hemmelighed, at jeg er inspireret af Ib Gertsen og Richard Mortensen. Det fascinerer mig, hvordan deres værker stadig – så mange årtier efter – synes lige så dugfrisk og vedkommende, som da de gled af penslen. Og det er samme slidstærke kvalitet, man også finder i en veldesignet møbelklassiker, jeg stræber efter at tillægge mine malerier.”.

Becks vej til international succesfuld kunstner har været kortere end han havde fantasi til at forestille sig. Samtidig med at han i slutningen af 2019 forsigtigt begyndte at eksperimentere med at oversætte sine grafiske skitser til levende olie på kanvas, katapulteredes han ind i spotlyset på den internationale kunstscene og er nu repræsenteret på gallerier fra Milano til New York.

Previous
Previous

SUMMER 21

Next
Next

KALKLAND / SØREN R. & HANNE F.